martes, 26 de agosto de 2014

Ruzzafa People Teams 7s campió del XIV Seven Platja de Tavernes

El dissabte 23 d'agost es va celebrar la 14na edició del Seven Platja de Tavernes. Organitzat pel Tavernes R.C. amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tavernes es va celebrar a la Zona Sur de la Platja. El torneig que va ser ajornat la setmana passada degut a la plutja i el mal temps va estar a punt de tornar-se ajornar degut a l'amenaça del temps i a l'estat de la mar que marcava bandera roja. Al final es va muntar tota l' infraestructura i els partit començaven a les 11'00h, finalitzant a les 19'00 amb l'entrega de trofeus. Els espectadors que van anar a la zona sur de la platja desfruitaren de uns encontres molt igualtats, pel gran nivell dels equips participants i de l'interes del jugadors per donar una bona impressió . 
Al final es va proclamar campió RUZZAFA PEOPLE TEAMS 7s de València, subcampió DÉNIA R.C. i tercer classificat TAVERNES R.C.
En categoria de menuts el campió va ser FLIPA LA GAMBA i subcampió PENYA ESPARDENYA.
L'entrega de trofeus va estar a càrrec del president del Tavernes R.C. Fernando Peris, del Regidor d'Esports Josep Llacer i la Regidora de Promoció Turística Carmen Canet.
Tots els participants reberen d'una samarreta conmemorativa a mes durant el dia pogueren refrescar amb fruita del temps i refrescs a càrrec de l'organització de les empreses col·laboradores. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario