domingo, 8 de septiembre de 2013

Armand Calatayud, nou president de l'Inter

Des del passat mes d'agost l'Inter Rugby Club compta amb nou president. Es tracta d'Armand Calatayud Olivert, actual vocal de la  Junta Directiva del Club de Rugby Cullera Forval.
El nou  president pretén la consolidació i desenvolupament del rugby en les comarques centrals valencianes, així com la creació d'un equip sénior de l'Inter a mitjà termini que oferisca la possibilitat de créixer esportivament als jugadors de la zona, així com a d'altres interessats, perquè juguen al màxim nivell possible. En este moment, l'Inter R.C. agrupa els clubs de Cullera Forval, Tavernes i Alzira, i està obert a tot el teixit associatiu, esportiu, institucional i empresarial de les comarques de la Ribera, la Safor i la Valldigna.
El projecte, que ja va arrancar l´any passat, avança apuntalant-se en els valors i principis de la consciència, la solidaritat i el compromís. Consciència de la situació actual del rugby, solidaritat per a la suma d'esforços dels clubs implicats en el projecte i compromís per a aconseguir objectius a mig i llarg termini. En definitiva, un projecte per a treballar per un futur il•lusionant esportivament, que cree equips competitius i esportistes formats en uns principis i valors necessaris en la societat actual.
A més, els clubs membres de l'Inter i el seu president al capdavant, volen establir vies de comunicació amb la resta de clubs valencians i la Federació Valenciana de Rugby, per tal que les relacions entre totes les parts siguen amistoses, cordials i fluïdes.
Enguany hi haurà equips en les categories S-18 (cadets), S-16 (infantils) i S-14 (alevins), i es farà càrrec de la direcció esportiva David Osa, exdirector de l'Escola de Rugby del Cullera. En els pròxims dies es donarà a conéixer l'organigrama complet de l'Inter per a la temporada 2013-2014.

No hay comentarios:

Publicar un comentario