lunes, 16 de julio de 2012

Enric Tormos, nou president del Cullera Forval R.C.

Des del passat 30 de juny el Cullera Forval Rugby Club compta amb nou president. Es tracta d'Enric Tormos Escrivà.
Enric Tormos Escrivà, nascut a Cullera l’any 1954, té en l’actualitat 58 anys. És casat i té dos fills. Treballa des de l’any 1977 en la factoria de Ford Espanya d’Almussafes.
Durant els anys setanta va ser jugador del Cullera Rugby Club, quan este era una secció del Club Nàutic de Cullera. Posteriorment i en la dècada dels noranta, a conseqüència que el seu fill s’incorpore a les categories inferiors del club, va estar durant quatre anys d’ajudant de l’entrenador en les categories d’infantils i cadets. Després va ser durant unes temporades secretari del club, que llavors dirigia Juan Palomares Corella.
En la temporada actual 2011/12 passa a formar part de la Junta Directiva que presidix Jordi Peris. Després de la dimissió de Jordi per motius personals, presenta candidatura a President del Cullera Forval candidatura que és avalada per la gran majoria dels membres de l’anterior junta. Una vegada triat President, un dels seus principals objectius és la revitalització de l’equip sénior, així com continuar amb l’excel·lent treball que s’ha estat realitzant en les categories inferiors.
Tot açò sense descuidar el projecte de fusió iniciat per l’antiga junta sobre la consecució de l’agrupació d’equips entre els clubes de rugby Cullera Forval, Tavernes, Alzira i La Safor, un projecte ambiciós per a poder crear un equip sénior potent i unes escoles esportives amb un alt nivell, i sobretot que es puguen conformar equips en totes les categories. Això sense oblidar el que és l’organització interna del nostre club.
"Des d’ací vull fer una crida a tota la gent del rugby, en especial a la gent  de Cullera, perquè en estos moments difícils per a tota la societat, inclosa la gent de l’esport, facen un esforç  important i ens ajuden a mantindre al nostre club i els nostres xavals en els llocs que es mereixen."
"No voldria acabar sense agrair la labor, el treball desinteressat i la col·laboració econòmica  del nostre espònsor  FORVAL (Formatges de València S.A.), empresa que és un hòlding a nivell nacional i que es troba ubicada en la nostra Comunitat. Des dels anys  noranta s’ha bolcat en el foment de l’esport del rugby de Cullera i vaja des d’ací el meu agraïment personal  i el de la junta que presidisc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario