sábado, 1 de diciembre de 2012

C.R. La Safor Cafemax - U.P.V. R.C. "B" <> Crónica

El club de rugbi La Safor Cafemax va véncer amb claredat, per 38 punts a 3, al segon equip de la Universitat Politècnica de València, en partit de la sexta jornada de la Segona Territorial Nord de la Comunitat Valenciana, disputat en el Poliesportiu Municipal de Gandia.
El partit va començar molt igualat i amb moltes infraccions per part dels dos equips. La Safor va prendre la davantera amb un assaig de Jordi i posteriorment un colp de castic i un drop d'este mateix jugador. La politècnica per la seua banda, també va disposar de diversos tirs a bastonades, però va acusar l'absència del seu xutador titular Llorens. A la vora del descans la picardia de Toni traient ràpid un colp de castic li va portar a aconseguir el segon assaig local, amb el que es va arribar al final de la primera part: 16-3.
La segona part va ser d'un clar color blanc-i-violeta, encara més que la primera. El duel de davanteres estava molt igualat, sobretot en les melés i en les touches, la qual cosa proporcionava bons balons a les línies de tres quarts d'ambdós equips. És ací, en el joc a la mà, on la Safor va brillar de manera notable, mostrant un gran nivell defensiu i una gran agressivitat i creativitat en l'atac. Van ser tres els assajos que els locals van aconseguir en esta segona part. El primer després d'un gran maul format pel segon centre, Marcial, que va aconseguir guanyar 20 m per a deixar el baló clar per a l'anotació de Jordi. El segon va ser del mig de melé, Fede, esplèndid també en este partit. El tercer va arribar per un grandiós passe a la remanguillé de Fede per a la ruptura i l'assaig de Jordi, tercer en el seu compte.
També la Politècnica va tindre les seues opcions, però la Safor va presentar en tot moment un bon nivell defensiu, frenant els atacs valencians i recuperant un bon nombre de balons.
És el segon partit guanyat pels gandians, que es refermen en la zona mitjana de la classificació i que s'enfrontaran este dimecres al Cullera en partit ajornat i el diumenge al Dénia, ja en la sèptima jornada.
En el tercer temps va rebre el "baptisme de rugbi" el jugador local Ariel.

C.R. LA SAFOR CAFEMAX
Dani, Jesús, Lenin; Julián, Alberto; Moreno, Rober, Eloy; Fede (1 assaig), Jordi (c) (3 assajos, 2 penals i 1 drop); Juan (Manguera), Toni, Marcial, Ariel (Félix); Manu.

U.P.V. R.C. "B"
Rafa (c) (David), Damien, Javier G.; Miguel (Juan), Santiago (Andrés); Javier A., Ángel (Lucas), Sergio; Alberto, Jaime (Roberto); Víctor (Alejandro C.), Aarón, Adrián, Carlos; Alejandro (1 penal) (Damián).