miércoles, 30 de marzo de 2011

Learn English. Play Rugby

Os presento una nueva iniciativa de la Escuela de Rugby del Cullera R.C. para niños y niñas de 5 a 8 años.
El nostre objectiu és que els xiquets i xiquetes de 5 a 8 anys puguen tindre el seu primer contacte amb l'esport d'una manera divertida i educativa.
Els entrenaments consistiran en jocs dissenyats perquè es divertisquen, perquè desenvolupen les seues habilitats motrius bàsiques i perquè tinguen el seu primer contacte amb l'esport i, més en concret amb l'esport del Rugby.
Sempre ha sigut una prioritat del Club de Rugby Cullera l'educació dels nostres jugadors i sempre ens hem sentit especialment orgullosos del comportament cívic dels nostres jugadors, i ara tenim l'oportunitat d'aportar-los alguna cosa més en este sentit. Estes classes de Mini Rugby seran impartides en la seua pràctica totalitat en anglés, amb l'objectiu de familiaritzar-los amb l'idioma i que aprenguen el vocabulari bàsic que els podrà ser de gran ajuda en els seus estudis.
Els entrenaments estan pensats per a xiquets i xiquetes de totes les edats, i com no podria ser d'una altra manera la seguretat és una prioritat, per això no està permés el contacte entre jugadors. Els jocs estan pensats com a base per a qualsevol esport, però on és possible s'han adaptat per a incorporar habilitats que més tard puguen utilitzar en l'esport del Rugby.
Estarem en el Camp Juan Palomares Corella els dimecres i els divendres de 18:30 a 19:30. Hi ha un autobús disponible des de Correus a les 18:00 h, però a causa de l'edat dels xiquets demanem que els pares els acompanyen fins al camp, bé pels seus mitjans o utilitzant l'autobús.
.
Fuente: Cullera R.C.

1 comentario:

  1. Sergi UER Montcada1 de abril de 2011, 2:35

    esta idea la está llevando hacia delante también la UER Montcada,es la misma iniciativa que la que está desarrollando el Cullera,muy bien tios!!!
    Enhorabona!!!!

    ResponderEliminar