miércoles, 7 de diciembre de 2011

R.C. Valencia M-23 - Acadèmia UES <> Crónica

En el dia d'ahir, 22 jugadors seleccionats per a l'equip de l'Acadèmia Sub-23 de la Unió Esportiva Santboiana va viatjar a València per tal de jugar un partit de formació amistós contra el SUB-23 del Tecnidex Valencia Rugby Club al Camp de Rugby del Túria a les 16:00 h.
Un jugador de 24 anys del nostre club, Alex Palomo, va ser inclòs a la selecció, atesa la seva alta projecció de futur. A més, els van acompanyar el President Sr. Antoni Gabarró, El Cap de Desenvolupament Sr. Joan Ferrer, el Director de Rugby i entrenador de l'equip Acadèmia Mr. Bruce Hemara, el Mentor de la Fase 3 Mr. Brian Bonney, el Dr. Victorià Marlet, el delegat d'equip Sr. Jordi López i l'ex-jugador Sr. José Del Rey. No va poder-hi assistir l'assessor i entrenador de davanters Sr. Carles Puigbert, per motius laborals.
Per part de la UES, la trobada ja s'havia preparat setmanes abans amb 3 entrenaments específics, un cada dilluns, on s'havien desenvolupat i modelat detalls tècnics i tàctics, tant individuals com col•lectius, alhora que s'escorçaven lligams entre components i integrants del grup. També s'havien intercanviat emails logístics entre entitats per organitzar-la.
La jornada va iniciar-se amb un matiner desplaçament amb autocar on ja s'hi podia respirar la seriositat de l'afer. L'horari establert per la nostra organització va complir-se amb exquisidesa i, així, els mètodes i plans preparatius d'abans del partit es varen realitzar com s'havien previst. Cal remarcar les paraules esperonadores d'en José Del Rey "Rubio" als jugadors dins de vestidors els quals van respondre-li amb una emotiva ovació.
El clima era solejat sense vent i el terreny de joc, una mica dur segons els nostres jugadors, mostrava alguns bassals enfangats que, més tard, provocarien més d'un ensurt als participants.
El puntual Kick-off va donar pas a una primera part de domini gairebé total dels nostres jugadors, tant per davant com per la línia de 3/4, que va mostrar el grau d'intensitat de joc i sincronització de moviments així com de compromís i responsabilitat del col•lectiu. El resultat d'aquesta primera part (5 - 33), amb 5 assajos, 4 d'ells transformats, era el fruit de l'alta quantitat de temps de possessió de pilota dels de San Boi de Llobregat i del territori que s'anava guanyant jugada a jugada. Els canvis de jugadors, que es van iniciar en aquest temps previstos per l'entrenador, mostraven la filosofia d'aquest col•lectiu que, lluny de cercar un resultat del marcador positiu, valora molt per sobre la formació de jugadors per a l'equip sènior de la nostra entitat, tal i com prioritza el PROJECTE PLANTER de l'Àrea de Desenvolupament.
La segona part, marcada per un Tecnidex reforçat amb jugadors veterans del primer equip i un arbitratge sovint parcial per als valencians, va ser molt més disputada i equilibrada ja que ambdós equips van assajar dues vegades, els de València van transformar els 2 però nosaltres només 1. Els nostres jugadors van mostrar una defensa ordenada i intel•ligent. Resultat final del marcador 19-45 pels de la UES.

Fuente: Sergi Martínez (U.E. Santboiana)

No hay comentarios:

Publicar un comentario