lunes, 3 de octubre de 2011

Presentació oficial de l'Escola de Rugby del Cullera


Dissabte passat 1 d'octubre tingué lloc al camp de rugby 'Juan Palomares Corella' la presentació oficial de l'Escola de Rugby del Cullera Forval per a la temporada 2011-2012. Enguany hi ha uns 90 jugadors, en les categories d'M18, M16, M14, M12 i M10, incloent-hi els xiquets de 5 a 8 anys del programa "Play Rugby-Learn English", que està resultant molt positiu des del punt de vista educatiu i lingüístic.
En l'acte de presentació parlaren els capitans dels equips, els delegats i els entrenadors, així com membres de la Junta Directiva del Cullera Forval. També intervingueren tres personalitats del rugby europeu: l'irlandés Mike Gibson, exinternacional amb l'equip de la camiseta del trèvol i figura mundial d'este esport; Jean-Claude Lorant Raze, ambaixador del nostre club conegut a tot França, i Juan Palomares, President d'Honor del Cullera i un referent indiscutible en el rugby valencià i estatal. Es destacà que els jugadors han de ser respectusos amb els companys, els rivals i els àrbitres, i que per damunt de tot hi ha la amistat i la diversió entre tots els que prenent part en este joc.
També es feren les fotos oficials de rigor, partidets amistosos i tercers temps. Esta temporada la col•laboració dels pares i mares continuarà sent imprescindible per a un projecte, el de l'Escola de Rugby de Cullera, que encara ha de continuar creixent amb l'ajuda de tots els estaments.

No hay comentarios:

Publicar un comentario