sábado, 7 de noviembre de 2009

Tavernes R.C. - La Vila "B" R.C. <> Crónica

En un camp en bones condicions de joc però amb molt de vent, es va jugar el partit mes interessant de la 4ª jornada de la Primera Autonòmica. El Tavernes rebia al lider de la categoria La Vila "B". Equip que no havia perdut ningun encontre y que te entre el seus components jugadors que entrenen i juguen amb el primer equip que actualment esta en els primers llocs de la Divisió D'honor de Rugbi Nacional.
.
El partit no va defraudar als aficionats assistents. Des de el primer moment les jugades es van realitzar a un gran ritme i intensitat per part dels dos equips. Els dos equips tigueren ocasions de marcar en varies fases del jocs. Va ser la Vila en el minut 10 els qui aconseguien marcar, després el Tavernes tenia la possesió del baló i va intentar en varies ocasions d’entrar per davantera. No va poder i acabava la primera part amb el marcador 0 a 5 a favor dels Vileros. La segona part va començar igual a un gran ritme i en ocasions per part dels dos equips, però esta vegada va ser la davantera del Tavernes la que marcava per mediació de Norberto i igualava el marcador 5 a 5. Quedava molt de partit i els vileros no volien pedre el partit i començaren a atacar amb gran intensitat. Els jugadors del Tavernes acertaren en neutralitzar-los i començaren a tindre la possessió. Van ser moment de una gran qualitat i amb alternances per als dos equips. A falta de 5 minuts per a la fi de l’encontre els jugadors de la Vila tingueren varies opcions de marcar, no pogueren i van ser en una melee a cinc metres de la zona d’assaig que els jugadors del Tavernes guanyaren i entreren amb tots els efectius dins de la zona de assaig sent Jose Esparza el que marcava per avançar adelantant als vallers en el marcador 10 a 5. Quan ja parexia que anava a finalitzar l’encontre amb eixe marcador un llançament de colp de càstic ejecutat perfectament per Josep Cantos deixava el resultat definitiu de 13 a 5. Amb aquest resultat, el Tavernes R.C. es situa lider de la lliga autonòmica.
Pel Tavernes van jugar:
En la devantera: Sisco, Marcos, Norberto, Aguayo, Tomás, Mihai , Jose Evaristo i Jose Esparza.
De mig mele: Salva Grau
En la linea: Josep Cantos, Juanjo, Zeus, Cristian i Marcel Gadea.
Arrier: Stan Mares
En els canvis: Josep Llacer, Manolo Becerra, Joel Ciscar, Alex Alberola, Juan Aguzzi i Joan.